Projecten

Ons Project

Aanbouw

Een aanbouw wordt gebruikt voor het uitbreiden van uw woning waarbij het leefgenot wordt vergroot. Een aanbouw is bestemd als uitbreiding van de bestaande begane grond aan de achterzijde of zijkant van uw woning of het realiseren van een gelijkvloerse woning voor bijvoorbeeld mantelzorg. Een aanbouw kan in sommige gevallen vergunningsvrij worden gerealiseerd en is in sommige gevallen vergunningplichtig

Ons Project

Opbouw

Een opbouw wordt gebruikt voor het uitbreiden van uw woning waarbij het woongenot wordt vergroot. Een opbouw is bestemd als uitbreiding van een verdieping aan de achter- of voorzijde van uw woning. Een opbouw kan worden gebouwd binnen het bouwvlak en mag over meerdere bouwlagen worden aangebracht. Voor een opbouw is altijd een omgevingsvergunning nodig.

Ons Project

Erker

Een erker wordt gebruikt voor het uitbreiden van uw woning waarbij het woongenot wordt vergroot. Een erker is bestemd als uitbreiding van de bestaande begane grond aan de voorzijde van uw woning. Aan een erker zijn strikte eisen gesteld als het gaat om afmeting. Voor een erker is altijd een omgevingsvergunning nodig.

Ons Project

Nokverhoging

Een nokverhoging wordt gebruikt voor het uitbreiden van uw woning waarij het woongenot wordt vergroot. Een nokverhoging wordt toegepast als de vrije hoogte van een zolder te laag is. Hierbij wordt de nok als het ware opgetild waarbij de voor- en achterzijde een gelijke afmeting hebben. Voor een nokverhoging is altijd een omgevingsvergunning nodig.

Ons Project

Nieuwbouw

Een nieuwbouw woning wordt ontworpen op basis van de huidige eisen en voorschriften. Bij een nieuwbouw woning wordt rekening gehouden met uw wensen om maximaal woongenot te creƫren waarbij gebruik zal worden gemaakt van de nieuwe technieken en materialen. Voor een nieuwbouw woning is altijd een omgevingsvergunning nodig.

Ons Project

Gevelwijziging

Een gevelwijziging wordt toegepast bij renovatie van een gevel door gebruik van andere materialen of het plaatsen van een andere kozijnindeling. Ook bij het isoleren van een gevel aan de buitenzijde ontstaat er een gevelwijziging. Voor de gevelwijziging is in de meeste gevallen altijd een omgevingsvergunning nodig.

Ons Project

Lichtreclame

Voor de licht(reclame) industrie verzorgen wij constructieberekeningen en tekeningen voor vergunningsaanvraag voor de diverse producten. Ook ontwerp van constructieonderdelen behoren tot ons dienstenpakket.

Ons Project

3D

Als een ontwerp meer visuele vormgeving moet krijgen voor bijvoorbeeld een presentatie, verkoop brochure of productontwerp kunnen wij uw product of ontwerp in 3D uitwerken.

Ons Project

Dakkapel

Een dakkapel wordt gebruikt voor het uitbreiden van uw woning waarbij het woongenot wordt vergroot. Een dakkapel is bestemd als uitbreiding van een kamer onder een schuin dak. Aan een dakkapel zijn strikte eisen gesteld als het gaat om afmeting. Een dakkapel aan de achterzijde is in sommige gevallen vergunningsvrij, maar aan de voorzijde is een dakkapel bij de meeste gemeentes vergunningsplichtig.

Ons Project

Bedrijfshal

Een bedrijfshal is een productie- of opslagruimte al dan niet voorzien van een kantoorgedeelte. Bij een bedrijfshal wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen als het gaat om het gebruik en indeling van de hal en of kantoorruimtes. Voor een bedrijfshal is altijd een omgevingsvergunning nodig.

Ons Project

Diverse

Past uw bouwplan niet in de voorgaande blokken, dan zien wij dit als diverse. Hiervoor leveren wij tekeningen en constructieberekeningen waarbij niets te gek is. U kan hierbij denken aan een interne verbouwing of constructie tot het uitwerken van een fundering voor een speciale machine. Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier.